Organisaatio

Intercoiffure Mondial muodostuu jäsenvaltioissa (50kpl) toimivista yhdistyksistä, joita on kaikissa maailman osissa. Yhdistystä edustaa kansainvälisissä kokouksissa sen puheenjohtaja. Suomen Intercoiffuren puheenjohtaja on Annika Räikkönen Tampereelta 2014 alkaen. Jokaisella yhdistyksellä on omat jäsenensä, jäseniä on kaikenkaikkiaan yhteensä n. 3000. Jäseneksi voi päästä vain kutsusta.

Intercoiffure Mondialin toimintaa johtaa kansainvälinen johtokunta (Central Committee), jonka puheenjohtajana on maailman puheenjohtaja. Lisäksi jäsenvaltioiden yhdistykset on jaettu maantieteellisesti 8 eri alueeseen; Suomi kuuluu Intercoiffure Nordic alueeseen yhdessä Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin kanssa. Alueellisen toiminnatarkoituksena on helpottaa maantieteellisesti lähekkäin olevien yhdistyksien kiinteää yhteistyötä. Intercoiffure Nordic alueen puheenjohtajana toimii Allan Kliim Tanskasta. Hän edustaa kaikkia Pohjoismaita myös Intercoiffuren kansainvälisessä johtokunnassa.

Intercoiffure toimii läheisessä yhteistyössä muodinluojien, lehdistön ja hiusalan kemianteollisuuden kanssa niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin.

Annika-e1413405718369

Kuvassa: Annika Räikkönen, President Intercoiffure Finland